Torsdagskväll: Oj vilken värme. Har ni också fått det? Tydligen inte så vanligt att gästbåtar ligger här i mynningen. Folk vinkar och ja.Toorna är inne på pensionatet.  Mycket ovanligt och hamnfogden frågade om han skulle ta våra sopor. Just nu har vi skugga i båten, så det är väldans bra. Åh. Jag måste tacka Skepparns äldsta dotter för tipset om Nike Barfotaskor.  Dom är suveräna på båten, till skillnad mot Sebago Seglarskor. Nike är aldrig hala utan ger bra grepp, alltid.   Dessutom är dom svala eller varma beroende på väder. När Skepparn skulle ta av linserna då vi skulle sova, tappade han den ena. Ahhh. Som vi letade. Den är blå så de  borde ju synas, men icke.  Vi gick igenom hela ruffen. Vände upp och ner på allt, men näää, den var borta. Absolut inget skoj. Skepparn var rätt kokt.  Nya linser i fredags juu.

Fredag: Strålande sol och varmt.  Svag vind. Hmmm. Nåja, först ska vi ha frukost.  När Skepparn hällt upp sin andra kopp kaffe, och sätter sej på akterdäck, ser vi nåt blått vid hans fot. Linsen !  Vi kan  inte förstå hur den hamnat där.  Men vi är glada att den kommit till rätta.

Fredag kväll: Härlig dag idag.  Började med svag vind och spinnakern, men det gick inget vidare. Vinden vände och det blev kryss/bidevind. Riktigt skönt, för det är rejält varmt. Som tur var fick vi lite duschar över oss av och till. Vi seglade fint ner till Kröslin. 2015gps 5 20160227 1884601580La oss långt ut på bryggan, så vi får svalka. Vi slipper sol i båten till frukosten imorgon, tack och lov. Nu efter lite proviantering, dusch och en kall öl i skuggan, så ska vi laga kall surkål med korv. Perfekt middag i denna värmen. Hoppas alla ni har det bra på alla sätt. Pussa kissen och de 3 Gosedjuren. Kramar och tankar till er andra

image