Änteligen har vi kommit iväg. Vi släppte bryggan

Änteligen har vi kommit iväg. Vi släppte bryggan i Råå halvtvå idag. Det regnade lite grand så seglarställen åkte på. Vinden var 6-8m/s från sydväst, så det blev kryss till Vedbaek. Fina Vedbaek, som har funnits på exakt rätt ställe vid rättpunkt sååå många gånger. Vi kom in halvsex och hittade en bra plats nära Provianten. När vi packat ihop båten och vilade oss med var sin öl och hoppilandkalle, så tittade solen fram av och till.  

Här finns gratis wifi, vilket är superbra. Vi kan kolla väder i lugn och ro. 

Middag idag är små köttfärsbiffar med senaossås och grönsaker. Skepparn har stekta färskpotatis till. 

juni 22, 2013

image

Lördagkväll i Vedbaek

 

juni 22, 2013

image

Söndag 23:e juli:Vi vaknade lite efter sju. Det

Söndag 23:e juli:

Vi vaknade lite efter sju. Det regnade, men när vi fått färdigt kaffet, så slutade det och vi kunde sitta ute och njuta. Vi kommer att ha motvind idag också. 

Det verkar inte vara så mycket turister här ännu. Normalt hör och ser man mycket folk, men nu ser vi bara ett par barn cykla omkring på kajen. Det är väl danskarnas midsommarafton idag, så dom sover kanske länge. 

Så. Nu väntar väderrapporten på långvåg och sen dusch (är gratis här) innan vi fortsätter ner i Sundet. Vi hoppas kunna segla förbi Dragör. Den hamnen är ju inte så kul. Men är vi trötta då vi är där så får vi hänga fast oss där. 

juni 23, 2013